Despre noi

LD studio este un birou de proiectare in domeniul arhitecturii, designului de interior, urbanismului si designului peisager, specializat in proiectarea locuintelor.

Moto-ul nostru este LDstudio LIVING DESIGN – designul locuirii. Fie ca este vorba de o constructie sau doar de o amenajare a unui spatiu interior, apelarea la un specialist te va ajuta sa iti transformi visul in realitate. Apeland la un arhitect vei economisi si vei avea garantia unui proiect de calitate.

Scopul

Scopul nostru este de a obtine cele mai bune solutii de arhitectura, urmarind in primul rand multumirea clientului. Proiectele LDstudio sunt personalizate si raspund exigentelor individuale ale fiecarui client, amplasament, functiune. In spatele fiecarui proiect sta o echipa de profesionisti care au ca scop crearea de solutii frumoase, practice, economice si de durata.

Incredere

Cele mai reusite proiecte apar atunci cand arhitectul si beneficiarul au o buna colaborare, bazata pe dialog, incredere si respect reciproc, pe toata durata proiectului si a executiei.

Care sunt etapele proiectului de arhitectura?  …

Ce implica un proiect pentru design de interior? …